Klubbhuset

Klubbhuset ligger mitt i båthamnen där det finns en samlingslokal med tv, radio och en läskedryckskyl. I köket finns det kyl, frys, spis och en microvågsugn. Här kan du fixa mat eller fika.

Dusch och Toaletter finns i klubbstugan.

Gästplatser finns utmärkta på ändarna av våra bryggor, här kan du som gäst i hamnen lägga till tillfälligt.
En mastkran för av och påmastning finns längs stranden mellan B och C-bryggan, djupet är c:a 2 meter längs bryggan.

Bensinmack
Här kan du tanka Diesel o Bensin Vår mack arrenderas av Dalviks Kvarn och du behöver ett speciellt kort från Dalviks kvarn för att tanka. Betalning sker på faktura.

Andra bekvämligheter

El-uttag, vatten finns på våra kajer och bryggor.
Parkeringsplatser finns på markerade platser i hamnen.
På olika platser i hamnen finns det bord utplacerade.
Det finns en slogbod med grill. Inget går upp mot att sitta i eftermiddags-solen och blicka ut över hamnen och dess pulserande båtliv.